top of page

My Site 1 Group

Public·91 members

online kikapcsolódás és élményvilág

Sziasztok, mostanában azon gondolkodom, hogy ti milyen online felületeket használtok, amikor csak egy kis kikapcsolódásra vágytok? Én azt vettem észre, hogy egyre fontosabb számomra az egyszerű kezelhetőség és a nyugodt hangulat. Nem szeretem, amikor minden túl gyorsan villog vagy túlzsúfolt, inkább az olyan élményeket keresem, ahol lehet egy kicsit lelassulni és elmerülni. Volt már olyan is, hogy egy játékot csak azért hagytam ott, mert túl bonyolult volt a felület, és inkább elvette a kedvemet. Ti inkább a látványosabb vagy a letisztultabb megoldásokat kedvelitek?

5 Views
john mcdowell
john mcdowell
12 hours ago

Én kicsit másképp látom, mert szeretek új dolgokat kipróbálni, főleg ha egy platform ad egy kis változatosságot. Nekem fontos, hogy ne legyen unalmas, de közben ne is legyen túlterhelő. Nemrég olvastam egy összefoglalót a

, és érdekes volt látni, mennyire eltérnek az emberek tapasztalatai. Sokszor én is este ülök le, amikor már csend van, és ilyenkor jobban esik egy nyugodtabb hangulatú játék, ahol nem kell kapkodni vagy túl sok mindenre figyelni egyszerre.

bottom of page